Azoknak, akik nem bírják ki szombatig

Megjelent a YouTube-on a The Hub rövid összefoglalója a vicces narrátorcsajjal.

A szerdai közönségvetítésen megjelent Tricia Helfer, Katee Sackhoff, Mary McDonnell és Ron Moore is. RDM elmondta, hogy egyelőre egy film elkészítésére van a legtöbb esély a finálé után. A pletykák szerint hármat rendeltek tőlük, de ez elég bizonytalan jelenleg. 

Ron Moore megírta, hogy a legutóbb rögzített podcastjait kidobhatta a kukába a rossz hangminőség miatt, de nem adja fel, holnap leül egy stúdióban néhány íróval és vágóval, és maratonban rögzítik az összes elmaradt kommentárt. Élmény lesz róluk összefoglalót írni.

Mary McDonnellék a szabadidejükben a Caprica stábjával barátkoznak, akik szinte szülőikként tekintenek rájuk. 

Miközben én épp nekilátok, hogy maratonban lenyomjam az eddigi kilenc részt memóriafrissítés gyanánt, mások már látták odakint a félévadot lezáró Revelationst. Számukra lett elkülönítve két karantén az interneten, hogy megbeszélhessék a látottakat (bár meg kellett esküdniük, hogy nem kotyognak ki semmit). Aki valamilyen okból annyira tűkön ül, hogy inkább előre elolvassa, amit nemsokára teljes élményként láthat, az kattintson ide és ide, de készüljön föl a spoilerekre. 

Felőlem az itteni kommentekben ki lehet beszélni az olvasottakat, de ha meglátok az oldalsávban egy élményrontó hozzászólást is, azt törlöm.