Egyesek szerdán láthatják már a finálét

EmmySajnos nekünk nem lehet ilyen szerencsénk, de néhány amerikai rajongó eljuthat szerdán arra a különleges rendezvényre, amelyet a Sci Fi Channel az Emmy-jelöltjei felfuttatására szervez, és amelyen bemutatják az BSG idei utolsó részét is. Ha még ez nem lenne elég, meghívták a két legesélyesebb színészüket is, Mary McDonnellt és Edward James Olmost.

A Los Angeles Times szerint ennek ellenére sincs túl sok esélye a BSG-nek az Emmy-gálán, tekintve hogy csak kábelen fut és hogy sci-fi műsor, nem pedig dráma (mpfha). EJO-t egyáltalán nem tartják lehetséges befutónak, ami igaz lehet, de akkor is egy vicc, Mary McDonnellt és Katee Sackhoffot azonban az esélyesek között tartják számon, bár mindketten nagy versenyre számíthatnak.

A Chicago Tribune Maureen Ryanje összeszedte, mennyi mindenben hasonlít feltűnően a Battlestar Galactica és a Lost, amiből én egy kukkot sem értek, de ez megint adott egy apró lökést, hogy átgondoljam az előítéleteimet a szigetes drámáról. Mivel a két sorozat egyidőben fut, szó sincs itt lopásról (na jó, kivéve az egyéves ugrást előre, amit mostanában mindenki pofátlanul lenyúl a BSG-től), de ez is jellemzi, hogy mennyire egy srófra jár a hollywoodi írók agya. 

A scifi.comon megjelent az Old '97s nevű banda klipje, amelyben egy Frack Me (sic!) pólót viselő arc összefut Tricia Helferrel, és ez biztos mókás.

Ha valakinek korábban már sikerült kiügyeskednie, hogy nézhesse a scifi.com online vetítéseit, az felkészülhet ismét, mert a pénteki rész is egy az egyben kikerül a hivatalos honlapra, reggel kilenctől délután négyig folyamatos sugárzásban.