További kivágott jelenetek

A bsg.cz előrukkolt egy újabb adag kivágott jelenettel a harmadik évadból, a YouTube-ra pedig fölkerült két részlet az Epiphanies című, még korábbi epizódból. 

Az io9 kicsit többet szemezgetett a SyFy Portal által is bevizsgált interjúból, és leközölt az ismerteken kívül egy-két közepesen élményrontó információt az évad 18. epizódja környékéről és Gaetáról.

A Galactica Sitrep kiemelt egy részletet egy Joss Whedon interjúból, amelyből megtudjuk, hogyan kasztingolta be a Dollhouse egyik főszerepére Tahmoh Penikettet (Helót), és hogy ez miért jó.

Januárban már meglebegtették, de most már lehet is kapni az életnagyságú Centurion-figurákat. Nem részletezem, mert a sorozatjunkie ír róla és a kisebb bábukról is, amelyek ezzel együtt jelentek meg.

A scifi.com fölállított egy szájtot, hogy reklámozza az Emmy-nevezéseit. Ebből kiderül, hogy a negyedik évadból a színészeken kívül Michael Angelit a forgatókönyvéért, Michael Rymert pedig a rendezéséért indítják még. A Razor Michelle Forbes (Cain) és Stephanie Jacobsen (Kendra) alakításaival száll versenybe, valamint a legjobb fényképezés elismeréséért is csatasorba állították (itt gondolom Steve McNutt a fő díjazott, de nem néztem utána).