Szolg. közl.: A kommentspoilerekről

Azzal kezdeném, hogy kicsit frissítettem a blogon, elsősorban olvasói kérésre. Elég alapvető fícsörről van szó, a jobboldali hasábban mostantól látható a legutolsó öt komment, így nem kell végiggörgetni az egész lapot és megjegyezni, hova hányan írtak, ha tudni akarjuk, érkezett-e új hozzászólás a kedvenc topikunkhoz. Mivel persze ez a cucc csak tovább bővítette az amúgy sem rövid hasábot, kitöröltem a delicious linkeket (mostantól csak egy link van rájuk az Innen lopokban), és a blogrollt is összetömörítettem egy kicsit.

Eddig azért nem volt ilyen fícsör, mert 1) régi sablont használtam, 2) kevesen kommenteztek, tehát hülyén nézett volna ki. Most már lett értelme a dolognak, de egy apróság még mindig visszatartott attól, hogy bevezessem: a spoilerek. Előfordulhat, hogy egy hozzászólás már az első öt szavában is ronthatja az élményt azoknak, akik nem látták még a legutóbbi epizódot vagy nem nézték meg a következő rész trailerét.

Ezért arra kérek minden olvasót, hogy minden lehetséges spoilert előre jelezzünk mostantól a hozzászólásainkban. Teszem azt, ott volt a legutóbbi rész promója, amelyet először nem néztem meg, de felbukkant egy közkedvelt karakter, és ennek meg is örült valaki a kommentben, én meg pesze beleszaladtam. Jó, nem gond, én kivételes eset vagyok, mert mindent elolvasok, de mivel az ilyesmi mostantól megjelenik a jobboldali hasábban is, vigyázni kell. 

Akár az új promóról, akár az új epizódról van szó, tüntessük fel, ha a benne látottakról beszélünk, hátha valaki még nincs képben. Szűk öt szó jelenik meg a jobboldali hasábban, úgyhogy elég, ha ennyit begépelünk az élményrontó információ elé, és máris nincs gond.