BSG Robot Chicken-módra

Nem újdonság az Adult Swimen futó Robot Chicken BSG-paródiája, de csak most láttam a YouTube-on a videót, amelyben Katee Sackhoff, Tahmoh Penikett és Michael Hogan megmutatják, hogy kell elkerülni a buta FCC (=ORTT) káromkodás-felügyelőit. Lusta vagyok embeddelni a videót, ezért erre a linkre kattintva juthattok el a rövid animációhoz.

Az egyik honlapon megint kiderül, hogy ki az utolsó cylon, egy blogger arra adta a fejét, hogy visszavezesse a BSG mitológiáját a görög és a mormon vallásra, a Da Vinci kódra, Erich von Dänikenre és az asztrológiára. Nem mintha egyetértenék vele, de van egy pár jó meglátása például a cylonok számozásáról meg egyéb dolgokról, például hogy ki is hiányzik az Utolsó vacsora-fotóról és ki ült ott a Da Vinci-festményen (valószínűleg valóban az utolsó cylon nincs ott, és az ő helyén Júdás volt eredetileg).

Ausiellót annyira nyaggatták, hogy elárult egy egyébként már ismert BSG-spoilert, csak hogy leszálljanak róla. Ha valaki mégse hallott volna róla, akkor itt elolvashatja. Egyébiránt tényleg jelentős spoilerről van szó.

Az io9 oldalán meg lehet szavazni, melyik jövőbeli Ronald D. Moore-projekt tetszik a legjobban. Kíváncsi lennék az eredményekre.

Vicces, tegnap valamiért végignéztem a Kemény zsaruk végefőcímét, és kiszúrtam Terry Dresbach nevét, és nem hagyott nyugodni, honnan ismerős nekem egy jelmeztervező neve. Az imdb-ről rájöttem, hogy a Carnivaléért Emmy-t nyert nő Ron Moore felesége, az a Mrs. Ron, aki olyan sok infót passzolt már le első kézből a rajongóknak. Amiért ezt most elmeséltem, az az, hogy most készült vele egy interjú, amiben a Joss Whedonnal és a Ron Moore-ral való szakmai kapcsolata is szóba kerül, valamint az, hogy mi lesz velük a BSG után. RDM leendő projektjeiről már beszéltem, de azt nem tudhattuk, hogy egy csomó másik felkérést le kell mondania, annyira felkapott lett.