Apróságok délutánra

Mary McDonnell tegnap ünnepelte a születésnapját. Hogy hányadikat, azt derítsétek ki máshonnan, én innen is üdvözlöm.

David Eick videóblogjának mostani részében
újabb színészek beszélnek a szomorú befejezésről, és RDM megint
elmondja, hogy ők a legjobbak a világon. Mark Verheiden homályosan
spoilerezik (de inkább izgalmas, amiket mond), úgyhogy tessék vigyázni.

Jane Espenson a blogján elmagyarázza, hogyan írta meg azt a jelenetet, amelyben Tyrol Joe bárjában hallucinál. Mellesleg Ron Moore imádta az általa írt politikai jeleneteket, még Michael Taylorral is folyton átiratta az előző rész kvórumos momentumait, csak hogy olyan király legyen, mint Espenson forgatókönyve.

A Wired blogjában megjelent egy nagyon jó cikk arról, hogy hogyan készülnek a Battlestar Galactica R&D skitjei. Tudjátok, azok az animációk, amelyek minden epizód végén láthatóak, miután lefut a stáblista, és felbukkannak a stúdiók logói.

Megjelent egy interjú Aaron Douglasszel, akiről kiderül, hogy Apollo szerepére jelentkezett először, majd visszahívták próbálni Gaetának, és végül a főnök lett belőle.

Az új Knight Rider sorozat showrunnere a Battlestar Galacticával hasonlította össze a projektjét, de fél, hogy egy ilyen pilot után képtelenség lesz felérni ahhoz a modern televíziózáshoz, amelynek a BSG az úttörője.

Tricia Helfer ismét pózolt az FHM-nek, reméljük, nem ez volt az utolsó alkalom. Van egy videójuk is a modellről, amint épp munkában van, klikk ide az anyagokért.

Jamie Bamber is adott egy interjút, ebben elmeséli, hogy majdnem ő lett Horatio Hornblower egy brit tévéadaptációban.

A Sci Fi Channel rendesen adja a lovat a spekulátorok alá, akik szénné elemzik az Utolsó Vacsora-fotót. Egy új promóban az elnöknő és Starbuck szerepét fejtegetik.

Nicki Clyne (Cally) is blogol, és mesél arról, milyen szar érzés volt otthagyni a sorzatot.