Folytatódik a hype

A 30 Rock című istenkirály szitkom nemrég tért vissza a képernyőre, és rögtön levágott benne valaki egy "What the frak?" káromkodást. Még nem láttam az epizódot, de YouTube-on se találtam a szóban forgó jelenetet. A The Office és a Veronica Mars után ez a legújabb sorozat, amely említi a BSG-t (bár előbbi kettő éppenséggel körülrajongta/rajongja).

meshel73 is nagyon szorgos youtuber, most is feltöltött egy csokornyi Sci Fi Channel-promót. Az első a He That Believeth in Me egyperces összefoglalója, amely itt látható.

Ezen kívül négy különböző videót készítettek, amelynek a központi témája az Utolsó vacsora-fotó, ezeket most nem embeddelem itt, elnézéseteket kérem, csak linkelek rájuk, a Galactica Sitrep úgyis jól összeszedte őket.

Valami oknál fogva a Sci Fi elkezdte promózni a harmadik epizódot is, ami elég hülyén veszi ki magát úgy, hogy a második sem ment még le a tévében. Sebaj, spoilerezőknek itt van.

Ron Moore beszélt a TV Guide-dal, elejtette, hogy Starbuck kiléte, mibenléte szép lassan fog kialakulni az évad során, és arról is csak homályosan fogalmazott, hogy milyen Földre fogunk érkezni az évad végén.