Új promóképek, és Jane Espenson mesél

A The Ties that Bind című, sorban a harmadik epizódhoz is megérkeztek a promó fotók a negyedik évadból. Ide kattintva érthetőek el dryope oldaláról, akinek az eddigieket is köszönhetjük. Valószínűleg update-elve is lesz az a galéria, amint dryope újabbakkal áll elő a meglévő hat mellé, amelyeket a lap alján találhattok.

Jane Espenson, a Firefly és a Battlestar Galactica írónője interjút adott az io9-nek, amelyben a szakmájáról és a két sorozat közti különbségekről beszél, elég érdekes. Amellett elereszt egy érdekes információt, amelyet nem neveznék spoilernek, de sokat segít bizonyos dolgok megértésében. Valószínűleg a sorozatban ez nem derült volna ki direkt módon, de az interjúban is említett bibliában szerepelhet. Idézem:

Nem minden Nyolcas modell (ezek a Sharonok) tud mindent, amit a többi Nyolcas modell tud. Egy letöltődés során azonban az eltárolt memóriához hozzá tudnak férni a kíváncsi cylonok, ha tudják, hogy kell. A különböző modellek abban is eltérnek, hogy mennyire osztják meg egymás között az emlékeiket.

Ez szerintem sok mindent megmagyaráz, mert látható például, hogy Kara, akármilyen Leoben-példánnyal is találkozzon, az tuti tud róla mindent, és belé van zúgva. Ezzel szemben Baltarba csak az egy szem Caprica Six szerelmes. És még lehetne sorolni.

A Slice of Sci-Fi időközben megírta a kritikáját a He that Beleiveth in Me című epizódról, ami azért jó, mert egy betűt sem spoilereznek, viszont az alábbi egyetlen mondattal sikerült teljesen fölspanolniuk:

H-O-L-Y F-R-A-K ! You will be blown away.

Na, most már tényleg nagyon várom az új epizódot.

Kikerült egy új promó is, ezúttal mindenféle újdonság nélkül, azt hiszem.

 

Ui.: régen jó szokásom volt a saját honlapjaimon ellőni valami hülye április elsejei tréfát. Csak szólok, most nem lesz ilyen. De azért megmutatom még egyszer a baltaros címsorképet, amelyben elrejtettem annak idején egy kis meglepetést az éles szemű rajongóknak. Ha valaki megtalálta a poént, de nem érti a tréfát, vagy nem találja a poént, de szeretne hozzá egy tuti tippet, az pedig nézze meg ezt a videót. Kellemes további bolondok napját.