Már biztos a 2009-es folytatás

A Battlestar Galactica Helója, Tahmoh Penikett szerepet kapott Joss Whedon most készülő sorozatában, a Dollhouse-ban. Egy Paul Smith nevű karaktert fog játszani, és Ausiellótól tudjuk, hogy ő lesz a főhős Eliza Dushku szerelme, vagyis valószínűleg egy FBI-ügynök. Pár héten belül kezdődnek a forgatások, úgyhogy a Whedon-fanok tartsák nyitva a szemeiket a hírekért.

A múltkori epizódcímes posztból is látszik, a sorozat befejezése még korántsincs kőbe vésve. Olyannyira nem, hogy Ron Moore-ék a mai napig folyamatosan finomítgatják, csiszolgatják a történetet, hogy a lehető legtökéletesebb legyen a lezárás. Az írók sztrájkja csak segített ebben, mert mindenkinek volt ideje alaposan átrágni, mit is tervez a hátralevő kilenc részre, így már a munkába álláskor sok új ötlettel és átírással rukkoltak elő a producerek.

A Sci Fi Wire (a Sci Fi Channel házi hírszolgálata) többször is elég egyértelműen kijelentette, hogy a záró tíz epizód csak 2009-ben fog adásba kerülni. Hivatalos nyilatkozat tudtommal még nincs ebben a kérdésben, de például az upfrontson biztos bejelentették volna, ha már szeptemberben le tervezik adni a negyedik évad mások felét. Csesszék meg. Újabb egy év blogolás.

A Sci Fi Weeklynek is van egy interjúja néhány színésszel és David Eickkel, bár nyilván újdonságot már nem tartalmaznak. El bírnám viselni, ha már csak csöndben várni kéne a premiert.

A YouTube-ra meg fölkerült egy interjúdarabka az upfrontsról, amelyen Michael Hogant és Aaron Douglast faggatják arról, hogy hogyan befolyásolja a szerepüket a harmadik évad végi reveláció.