Apróságok a negyedik évadról és Six promója

Van ez a The L Word, ami nálunk L címen fut, amit szintén Kanadában forgatnak, ezért egy csomó vendégszereplő megfordul benne, akiket a Battlestar Galacticában láthatunk. A homoszexuális nők (már látom a lelki szemeim előtt, hány google keresési találat fog most érkezni e két szó miatt) nemcsak az előbbi sorozatot szeretik, hanem az utóbbinak is sok fanja akad köztük, ezért valaki összeírta, kiket milyen szerepekben láthatunk a két műsorban. Én például innen tudtam meg, hogy a Crossroadsban a fő bírónőt Michael Hogan (Saul Tigh) felesége játszotta.

Moore a múltkori upfrontson megesküdött, hogy minden fontos sztoriszálat el fognak varrni, de nem tudta megígérni, hogy minden kérdésre választ kapunk. Ami új, hogy Eick viccelődött is egyet a cylonok tervével, amire talán ők maguk se tudják a választ. A végén úgyis kénytelenek lesznek bevallani, hogy csak MacGuffin volt az egész.

Ja, igen, lehet, hogy én nem mondtam, de mindenhol megírták, hogy Moore-ék egyértelműen nem terveznek semmiféle filmes folytatást a sorozathoz. Ebben sok újdonság nincs, de szerencse, hogy nem gondolták meg magukat.

Az io9 legújabb spoiler-összefoglalója ezen a címen található, természetesen csak türelmetleneknek javasolt.

Mary McDonnell (Laura Roslin) a Sci Fi Wire-nek adott interjújában "spoilerezik", azaz elárulja, hogy visszatért a rákja. Erről még beszél egy kicsit részletesebben is, hogy ezt hogy kell elképzelni az új évadban, de nem igazán élményrontó, nyugodt szívvel lehet olvasgatni.

A tovább mögé beraktam Number Six új karakterpromóját, ami a múltkoriakra hajaz. A jelmondata: szabotőr vagy megmentő?