Új előzetes (?)

Az IGN újságírója, Kristin szeret sokat írni a Battlestar Galacticáról, amit most azzal honorált a Sci Fi Channel, hogy küldtek neki egy exkluzív bemutatót, amit ő meg is osztott velünk. Annak, aki látta a korábbi, hasonló videókat, ez már nem lehet élményrontó, szerintem ez csak másképp van vágva (de az is lehet, hogy ugyanez volt korábban is), úgyhogy tessék:

 

 

Katee Sackhoff szerepelt az egyik kanadai csatorna talkshowjában, semmi spoiler nem került szóba, de Starbuck mesélt pár jó sztorit, amiért érdemes is lehet megnézni.

James Callis (Baltar) múltkori Farpoint-találkozós fellépéséről fölkerült csokor videó a YouTube-ra, amelyek közül nagyon sok olyan szerencsésen lett rögzítve, hogy vagy a poénok elejéről, vagy a végéről maradunk le, de egyet találtam, amit érdemes megnézni, mert a Dirty Handsben hallható földművelőakcentusáról beszél. Az egyik producer arra kérte meg, hogy játssza el Michael Caine kiejtését, amit ő jól kiröhögött, mert hogy Caine London East Endjéről származik, köze nincs a farmerekhez. Inkább elővett egy röhejes déli brit tájszólást, amitől meg a producer agya dobta le az ékszíjat, úgyhogy inkább maradtak az urbánus kiejtésnél, ami végül totálisan bevált. Az összes videót együtt ebben a playlistben lehet megtekinteni, ha valaki kíváncsi lenne rájuk.

Ha már Baltarnál tartunk, ezen a hétvégén ő került a tematikus dizájn középpontjába, kíváncsi leszek a kommentekre vele kapcsolatban.