Új HypaSPACE-anyag, most már hetente

A kanadai Space Channel megünnepelte a saját hírműsorában, hogy egyszerre vetíthetik az amerikai testvércsatornájukkal a Battlestar Galacticát, és összedobtak egy pár röpke, de annál jobb interjút a színészekkel, majd mellékeltek hozzájuk néhány képsort a negyedik évadból. Nem kell aggódni, a legtöbb jelenet vagy nem mond semmit, vagy már láttuk őket félig-meddig.

A legújabb sajtóközleményükben azt jelzi a csatorna, hogy a következő egy hónapban hetente fognak újabb és újabb anyagokat bemutatni a negyedik évaddal kapcsolatosan. Íme, az első:

Zárójelben megjegyzem, hogy mire ez a post kikerül, elvileg már be is élesítettem a második fejlécet, amely a harmadik szezon egyik újabb kitűnő jelenetét hivatott reprezentálni. Sokat gondolkodtam a légkörben zuhanó Galacticán, hiszen az Emmy-díjat érő jelenetet szinte kötelező lenne bemutatni egy ilyen akcióban, de egyelőre kihagyom. Most inkább a karakterekre és a történetre próbálok koncentrálni, nem a vizuális effektekre. Ezért a mostani képen ismét egy közönségkedvenc szerepel egy szokatlan szituációban.