Maradékok

Információhiány van, úgyhogy csak tessék-lássék posztolok. Februárra is kell tartogatni pár nagyobb posztot, januárra már nem sok minden lesz, hacsak pcdevil le nem fordítja a múltkori spoilerhalmot.

 

  • Megváltozott a harmadik évad DVD-kiadásának dátuma: március 25-ről március 18-ra. Ezen a linken még képek is vannak a leendő menükből, egész formásnak tűnnek. Én csak a díszdobozos-teljessorozatos kiadásra pályázok, ha valaha kijön olyan.

  • A BuddyTV spoilerezek egy kicsit, többek közt Michael Truccótól (Sam Anders) származó információkkal, de gyanítom, nem sok az újdonság bennük.

  • Külön posztot lehetne szentelni a BSG-s csajok mindegyikének, de legyen most itt csak egy videó Grace Park 13minutes-magazinbeli fotózásáról, elég vicces a riportercsaj is. Érdemes szemezgetni a kapcsolódó videóanyagok közt is, bőven van látnivaló a férfitársaknak.

  • A futon critic már jó ideje megírta, csak azért halogattam eddig, mert annyira azért nem tűnik érdekesnek a dolog: a Sci Fi Channel két összefoglaló epizódot is le fog adni a Battlestar Galactica legújabb évada előtt. Március 28-án, az áprilisi premiernél egy héttel előbb kerül adásba a Battlestar Galactica: Revisited és a Battlestar Galactica: The Phenomenon. A Revisited lesz a történet konkrét összefoglalója, és csak remélhetjük, hogy nem veszik annyira félvállról a dolgot, mint The Story So Far esetén, amiből az égvilágon senki nem nyerhetett fogalmat arról, hogy miről is szól a sorozat. A The Phenomenon inkább a rajongói, kritikai visszhangokra fog építeni, aminek már csak azért is van több értelme, mert úgy tud kedvet csinálni az eddigi három évad megtekintéséhez, hogy nem lövi le a történet csavarjait.