Hétfői hírcsomag

  • A link mögötti kép egy szkennelt oldal a TV Guide-ból, amely röviden ír a Battlestar Galactica közelgő negyedik évadáról (apró spoilerekkel). Mindenhol megírták már, és lassan már minden hónapban felröppen a hír, de azért jelzem: az újság szerint van esély a Caprica-spinoff beindulására. Ez alkalommal fentről, az NBC-től szóltak rájuk, hogy kezdjenek valamit a pilottal. Ha az a sorozat beindul, együtt lehetünk még egy darabig.
  • Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy Racetrack ennyire jó nő. Tessék megnézni a saját szájtját a bizonyítékokért!
  • Nem szeretem a mörcsendájzingot, nem olvasom a képregényeket se, de a BSG-s akciófigurák se tudnak lenyűgözni. Ez a cucc viszont akkor is kell. Ki ne fogadna el egy életnagyságú Centurion-figurát a szobája sarkában?
  • Végezetül: az alábbi hangulatkeltő teaserre találtam rá a sorozatjunkie-knál, nem tudom, hogy hogy kerülhette el a figyelmem, de rohadt jó:

Kiemelném, hogy ennek a promónak is "Final season"-t írnak a végén, vagyis a jelek szerint a Sci Fi Channel egyelőre nem akarja megerőszakolni a sorozatot, és ötödik évadnak elnevezni az utolsó, még leforgatatlan tíz részt.