Soundtrack, Razor és spoilerek

  • A Galactica Sitrepen olvasható egy jó kis interjú Bear McCrearyvel. Kérdezik a legújabb BSG OST-ről, a Sarah Connor Chronicles és a Eureka megzenésítéséről, és egy kevés spoilerről is. Szerintem annyira apróság, hogy akár ki is írhatom ide: a negyedik évadhoz megint előrukkolt valami újdonsággal, írnia kellett egy dalocskát, amit majd az egyik szereplő fog előadni. Ezt már Verheiden is megírta októberben, szóval ez egy relatíve korai epizód lesz.
  • Bear a saját blogján is ír az új albumról, méghozzá elég kimerítően. Gyakorlatilag minden egyes tételről elmondja, amit tudni kell. Például hogy az Occupation nyitó képsorai alatt örmény szöveget hallhatunk. Beszél egy kicsit az All Along the Watchtowerről is, aminek ugyanaz a változata került a lemezre, mint ami a Crossroadsban is felhangzott. Megerősítette azt a véleményemet, hogy ez, a képsorokra szerkesztett változat nem az igazi, és megnyugtatott minket, hogy majd valahogy kiadja a rendeset is.
  • Maureen Ryan interjút készített Michelle Forbesszal, azaz Cain admirálissal. A végén van egy spoiler is arról, hogy milyen fontos dolgokat vágtak ki a Razor tévéváltozatából.
  • Az All Along the Watchtower óta tudjuk, hogy a mi világunk és a kolóniák világa közt van valami párhuzam zeneileg. Na de az építészetben is? Egy vancouveri rajongó fogta magát, és megkereste otthona minden olyan negyedét, amely a BSG első évadában felbukkant a capricai képsorokon. Látványos, hogy miket ki nem lehet hozni ezekből a helszínekből.
  • Katee Sackhoff részt vett egy burbanki találkozón, és elég sokat fecsegett a BSG-ről meg a Bionic Womanről. Úgy tűnik, ott fogja hagyni az utóbbi sorozatot, mert vagy kiírják a sorozatból, vagy vége lesz a sorozatnak, de ő nem bír együtt dolgozni Michelle Ryannel. A BSG-vel kapcsolatban pedig mesélt néhány jelenetéről Callum Keith Rennie-vel, vagyis Leobennel. A többi infó már annyira spoileres, hogy csak linkelek.
  • A BostonNow.com Jamie Bamberrel készített interjút, aminek már a címe is spoileres, úgyhogy el merem árulni: Lee Adama a jövőben félreteszi az egyenruhát, és inkább öltönyben feszeng majd.
  • Tricia Helfert megkérte az EW.com, hogy válassza ki öt kedvenc, azonos témájú jelenetét a saját szerepei közül. Tricia a verekedést választotta, és az ötből négy momentumot is a BSG-ből választott. Figyelem, az utolsó egy negyedik évadban játszódó jelenet!