Mi lesz itt még?

Na jó, tételezzük fel, hogy elégedett vagyok a kommentekkel. Viszont akkora spoilerre bukkantam, hogy meg is bántam, hogy elolvastam. Michael Hinman egy elég fontos karakter sorsát taglalja, aki kíváncsi a cikkre, itt elolvashatja, én pedig kifehérítve összefoglalom a lényeget lentebb:

Arról van szó, hogy Mary McDonnell elárulta a lánya pár barátjátnak, hogy nemsokára végez a forgatással, még három rész van hátra a számára a BSG-ből, aztán adieu, Laura Roslin. Ez azt jelenti, hogy nagyjából a évad közepe utáni egy hónapban Roslint eléri az előre megírt végzete. Hinman szerint ebből következik, hogy nem is fogja látni a Földet már, én azért másképp emlékszem a jövendölésekre.

 

Szóval remélem, senki nem bánta meg, aki elolvasta, mi vár ránk a következő évadban. Azért itt leszögezném, hogy ez a maximum, ameddig elmegyek a spoilerek területén, erről is csak azt hittem, hogy valami mini karakterről fog szólni, azért olvastam el. Mindenesetre tőlem nem fogjátok megtudni, ki a legvégső cylon, vagy hogy mikor érjük el a Földet, az szent.

UPDATE: teljesen mindegy, hogy elolvastad-e a fentieket; Ron Moore rácáfolt. A felesége azt is elárulta, hogy Moore még csak most végzett a 13. rész szokásos ellenőrzésével. Nem tudjuk, hogy az ő produceri tevékenységét hogyan érinti a novemberi sztrájk, de ha elhúzódik, még az is lehet, hogy be se fejeződik a forgatás 2008 első felében.