David Weddle: talán mégsem lesz hosszú szünet

A BSG egyik legjobb írója (bár a hír szempontjából a kvalitásai lényegtelenek) beszélt a SyFy Portal legjobb írójával, Michael Hinmannel, hogy eloszlasson néhány kételyt. 

A Sci Fi Channel elárulta nekik, hogy valóban tervezik a negyedik évad kettébontását, de egyelőre szó sincs tíz hónapos szünetről. Lehet, hogy annyi lesz, de lehet, hogy csak egy hónap. A döntés még nem született meg, erről majd úgyis a fejesek fognak először hírt adni.

Mark Verheiden írta korábban a blogjában, hogy egy titkos helyen nemrég dolgozták ki az utolsó részeket. Weddle elárulta, hogy ez a helyszín a kaliforniai Tahoe-tó, amiről pont elég felemás képek vannak a Google-ön, de azért ki lehet venni, hogy nem egy csúnya környék. Sokkal érdekesebb, hogy az egész dzsembori végén az írók fölvettek egy podcastet, amelyben mindenki megosztja a saját érzéseit a mögöttük álló munkáról, a sorozat befejezéséről, a karakterek sorsáról. Nyilván ez nem fog kikerülni a netre a sorozat végéig, de tuti, hogy baromi érdekes lesz.