Rendezők Mrs. Rontól

Kevin Smith annyira kúl arc, hogy a saját blogján jól leírta, mi a helyzet a BSG-s nem-rendezésével kapcsolatban.

Citálja benne David Eick levelét, amelyben értesíti, hogy sajnálatos módon összekutyulták a dolgokat, és ugyanahhoz az epizódhoz Ron Moore és David Eick irodája külön-külön leszerződtettek egy rendezőt. Moore úgy tudta, hogy Kevin idejébe nem fog beleférni a BSG, mert a Heroes: Originsen fog dolgozni, és megkereste John Dahlt, pont, mikor Eick már letisztázott mindent Kevin Smithszel.

Így jártunk.

Cserébe lesz John Dahl, és a jól bevált Eddie-epizód sem fog kimaradni: nemrég forgatták le az Edward James Olmos rendezésében készült részt.

Ezzel még nincs vége: az egyik epizódot nem más, mint a mi kedvenc kreátorunk, Ron Moore fogja instruálni. Még nem tudjuk, melyik lesz az, de maga az író is nagyon izgatott, mert először ül a rendezői székbe. Többször kérték már föl egyes stúdióktól, hogy forgasson valamit a számukra, de eddig nem merte vállalni, gondolta, most itt az ideje gondolni egy nagyot.

Az információk Moore feleségétől származnak, aki aktív tagja a scifi.com fórumainak. Ráadásul a múltkor elírta a saját ura nevét, egy o-val.