JLA, BSG, DVD

Mi lenne, ha a Centurionok megunnák, hogy csak másodrangú Cylonokként kezelik őket? Nézzük meg a We Were Centurions nevű zseniális kis animációban:

Ha nem lett volna tiszta a szöveg, itt lehet elolvasni.

Tegnap elfelejtettem említeni, hogy hol lehet elolvasni, milyen extrák lesznek az első évad HD-DVD kiadásán. Egyébként az egész pakk potom 19 ezer forintba fog kerülni, átszámítva. Igaz, nem árt hozzá HDTV, HD-DVD lejátszó, 5.1-es hangrendszer.

A Sci Fi csatorna a rajongók kezébe helyezi a döntést, hogy kiválasszák a Razor DVD-kiadásának borítóját. A szavazásért cserébe megnézhetünk egy bejátszást a közelgő filmből, amennyiben Amerikában élünk. Az alábbi képre kattintva lehet leadni a voksokat a három közül valamelyik borítóra.

ProgGrrl volt olyan kedves, és gondolt a nem amerikai fanokra, ezért mégis megtekinthetjük az ominózus filmrészleteket, ameddig a youtube-ról le nem veszik őket.

Felröppent a pletyka, hogy a készülő Justive League of America című képregényadaptációban megjelenne Jamie Bamber is. A JLA egy világmegmentő szervezet, amelyben összecsődítették a Warner összes szuperhősét, köztük Batmant és Supermant is. És most csukjuk be a szemünket, és képzeljük el a mi Lee Adamánkat kék latexruhában és kívül hordott piros alsógatyában. Na jó, nincs sok hitele a pletykának, valószínűleg csak a reklámértéke miatt röppent föl, de ki tudja.

Kevin Smith leszereplése után szinte rögtön jött a hír Mrs. Rontól, hogy John Dahl fog vállalni egy epizódot a Battlestar Galacticából. Ez kábé akkora jelentőségű dolog, mint hogy az Unfinished Businesst Robert Young rendezte. Ő szintén a filmezés egyik nagy öregje, az eddigi mozijait az imdb-n érdemes átnézni, forgatott már elég nagy sztárokkal.