Röpkék

A Sci Fi Channel levetített egy promót a Razor promójához – igen, jól értettétek, a reklámot reklámozták be. Július 10-én lesz az Eureka évadpremierje, és eközben fogunk látni egy rövidke kis betekintést a BSG filmbe. Ennek az előzetese került ki a YouTube-ra, tessék csekkolni, és tizedikéig tűkön ülni.

Az Entertainment Weekly nyomtatott kiadása ismét nagy figyelmet szentel a sorozatnak, eszem a szívüket érte. Összeállítottak egy százas listát azokról a tévésztárokról, akiket most a legjobban szeretünk. Mindjárt ketten, a minden-lében-kanál Katee Sackhoff és a visszahúzódó Michael Hogan is fölkerült rá a BSG-ből. Hogan most sem nyilatkozott, bár már az is nagy lépés tőle, hogy ilyen formában megjelent a publikum előtt. Katee-vel viszont készült egy interjú, bár sok újdonság nincs benne. Azért a kettejükről készült fotóért már megéri megnézni az újság szkennelt oldalait.

Ugyanebben a magazinban szokott Stephen King is publikálni a "The Pop of King" rovatában. Ugyanebben a számban róla is kiderült, hogy nagyra tartja a kedvencünket, "pop-drognak" nevezi, pozitív értelemben. Azt hiszem, ez nagyobb szó, mint Tarantino rajongása.