Bővül a stáb

Nos hát, miután heteken keresztül sajnáltattam magam, hogy mennyi dolgom van és nem érek rá a második kedvenc blogomra (bocs, srácok, van egy trendkívüli énem is), eljött az az idő, hogy az önként vállalt feladataimat megosszam másokkal is. 

Elsőként pcdevil fedőnevű társamat mutatom be, akivel már jókat spekuláltunk a sorozatjunkie kommentjeiben, és láthatóan hasonló alapossággal jár utána BSG-s híreknek, mint ahogy én igyekeztem. Nemrégiben megkeresett e-mailben, hogy besegítene a blog írásában, és "közös múltunkra" való tekintettel habozás nélkül igent mondtam a kérésére, és ez úton is köszönöm neki a segítséget.

A továbbiakban vele is fogtok találkozni a Battlestar blog hasábjain, fogadjátok szeretettel és érdeklődéssel az írásait, és bátran kommentezzétek őt is. A Maelstrom kritikáját máris magáénak tudhatja, de nem maradok adósotok, fogok írni hozzá én is még dolgokat :).

Szolgálati közlemény: természetesen, mivel sosem lehetünk elegen, hogy elvigyünk a vállunkon egy ilyen megterheléssel járó blogot (néha nem is értem, hogy bírtam), most már nyíltan is keresek partnereket az íráshoz. Lehet nálam érdeklődni live chaten vagy e-mailben, és kaphatóak vagyunk alkalmi vendégblogolásra is, á'la Kispad és Sorozatjunkie.

Egyetlen kikötésem van a leendő szerző-aspiránsoknak: mivel a saját posztjaimban igyekeztem minden körülmények között fenntartani egy bizonyos stilisztikai és nyelvtani színvonalat (bár persze én is szoktam elgépelni, meg rosszul beilleszteni dolgokat), ugyanezt elvárom a társaktól is. Ezen az egy szűrőn kell átmenni, aztán hogy hogy és miről blogolsz, az már a te dolgod ;).