Utolsó híradag a midseason premier előtt

  • Legutóbb egy kommentben hazudtam azt illetően, hogy nincs új promó, mert már akkor is volt, de csak most találtam meg. Érdemes megnézni, hosszabb és spoileresebb mint az eddigiek.
  • A magyar tévén is sugárzott Supernatural, azaz Odaát című sorozat vendégszereplője lesz nemsokára Tricia Helfer. Az epizód címe Road Kill lesz, és február 22.-én kerül adásba Amerikában. Idén még a hangját adja az új Command & Conquer játék egyik karakterének is, ha esetleg valakit érint a hír. Katee Sackhoff pedig a Fehér zaj második részében játszik, amit én szintén nem fogok látni, de legalább a trailert javaslom egyszeri megnézésre.
  • Sixx találta az Anthrax együttes képeit, amint a Battlestar Galactica stábával pózolnak a díszletek között. Az eseménynek semmi apropója nem volt, csak benéztek a forgatásra, mert szeretik a sorozatot. Ezért érdemes rocksztárnak lenni. A mocskok szerepeltek a Rém rendes családban is :). A legjobb kép amúgy a James Callisszel készült: Baltar az Jézus-megjelenésével olyan, mintha az együttes tagja lenne. 🙂
  • A Visions in Sound egy filmzenékkel foglalkozó rádiós műsor. Csináltak egy listát 2006 legjobb soundtrackjeiről, amelynek az élén Bear McCreary kapott helyet a BSG második évadjával. Olyan neveket nyomott le, mint James Horner, Hans Zimmer, John Powell vagy Philip Glass.
  • David Weddle interjút adott a SyFy Portalnak, az eddig is ismert szpojlerekhez csak annyi újat mondott, hogy a soron következő részekben jópár sokkoló meglepetés fog minket érni. Lehet, hogy sokan ki lesznek akadva, de az írók azért merik gyakran újra felállítani a sakktáblát, hogy új lehetőségeket nyissanak maguknak még izgalmasabb és provokatívabb történek felé. (Bocs, ha ezt valaki élményrontó infónak vette volna, szerintem ennek inkább lehet örülni. Az interjú viszont tényleg spoileres.)