Rövidek, érekesek (6)

Na még egy pár rövidhír, kiegészítve az előzőeket:

  • Biztos, ami biztos, ide is bemásolom a del.icio.us-re mentett linket, senki ne maradjon le róla. Tricia Helfer playboyos fotósorozata, immár teljes fényében és kitűnő minőségben.
  • Az iFMagazine most már megelégelte a BSG körüli parát, úgyhogy nekiszegezték a kérdést egy Sci Fi Channel-alelnöknek: Visszatér a Battlestar Galactica a negyedik évadra? A fickó szépen elmondta, hogy bármiket is híreszteljenek, az a helyzet, hogy ha egy csatorna eldönti, hogy iksz időpntban fogja megtárgyalni egy sorozat megrendelését, akkor akkor fogják megtárgyalni, és kész. Úgyhogy a döntésre várni kell, addig semmit sem lehet tudni. Bár ő személy szerint kicsit besokkolna, ha nem újítanák meg a szerződést. Sokat várnak a vasárnapi, új időponttól.
  • Edward James Olmos, azaz Adama admirális rendezett egy Walkout című filmet az HBO-nak, amiért a DGA (az amerikai rendezők céhe) jelölte őt az éves díjazására. Szurkoljunk együtt a sikereinek, addig is élvezzük mi is a rendezését a Battlestar Galactica 3×13-mas részében, a Taking a Break… címűben, másodszor a Tigh Me Up, Tigh Me Down után.