A BSG az év legjobbja a TV Guide szerint

Az internet egyik legdecensebb tévés orgánuma, a TV Guide összeültette a dolgozóit, hogy válasszák ki 2006 legjobb és legrosszabb produkcióit, a kisképernyőről és a nagyvászonról egyaránt. A tévés mezőnyben az első helyen a mi Battlestarunk végzett:

“Not only the best sci-fi drama on TV right now, but one of the best dramas period.”

Ezen kívül sok meglepetést nem hozott a lista, a szokásos kritikus-kedvencek és nézettségcsúcs-döntögetők kaptak rajta helyet, mint a Heroes, The Office, 24, Lost, satöbbi. Külön öröm volt még ott látni a Deadwoodot is, de nem akarok offtopikolni, olvassatok róla a comment:com-on főleg.

A filmes listát is mindenkinek ajánlom, aki nem tudja eldönteni, mit pótoljon be az év terméséből (és mit ne), ezen a téren is elég jól válogattak az újságíró urak és hölgyek.

 

Röviden megemlítem, hogy a Vivendi kiadó bejelentette, hogy októberben szeretnék megjelentetni a Battlestar Galactica Online címet viselő XBOX 360-as konzoljátékot. A nevéből ítélve MMORPG lesz, vagyis olyan World of Warcraft-stílusú valami, bár én nem tudtam, hogy konzolra is adnak ki ilyeneket. Azért remélem, a PC-s implementációt is fontolóra veszik, mert addig nincs sok értelme cikkeznem a témáról (jövőre várhatóak a részletek a Vivenditől).