Podcast-o-rama

"Due to technical difficulties, the podcast for "Hero" has been delayed. SCIFI.COM apologizes for any inconvenience." – olvashatjuk jelenleg is a Sci Fi.com oldalán. Hogy valójában miért nem volt podcast, abba most ne menjünk bele, az a lényeg, hogy ma végre sikerült felrakniuk, így már Ron Moore tolmácsolásában is élvezhetjük a Hero című részt. De, ha már egyszer úgyis csomót késtek, legalább kárpótolnak minket egynémely aprósággal.

A legjobb, hogy a Hero mellé mindjárt fölraktak egy három részes Writers' Meetinget, vagy ahogy ők hívják, egy Roundtable Discussiont, Kerekasztal-beszélgetést. James Callis (Baltar), Jamie Bamber (Apollo), Tamoh Penikett (Helo), Mark Sheppard, valamint Mrs. Ron (azaz Moore neje) vesz részt a beszélgetésen. Igen, ezek közül egyik se író, úgyhogy kicsit megtévesztő a cím, de végeredményben a karaktereikről fognak beszélgetni, a saját ötleteikről, és úgy általában véve a történetről, szóval elég érdekesnek ígérkezik. Mark Sheppard neve joggal lehet ismeretlen az olvasók számára, ő még nem szerepelt a showban, de majd fog. Fontosat. Ebből gondolom, hogy nem lesz teljesen spoilermentes a beszélgetés, de majd úgyis megírom, ha meghallgattam. Aki esetleg Bamber és Callis mellett egy harmadik brit akcentust is fel vél fedezni, az ne lepődjön meg, ő lesz Henry, Jamie egyik régi barátja. Semmi köze a sorozathoz, csak úgy ott van.

A másik legjobb, hogy az Unfinished Business-hez készült kommentárban részt vett Tahmoh Penikett és Grace Park is, azaz Helo és Athena/Boomer. Ez is nemsokára kikerül, nem sokkal a rész vetítése előtt, várhatóan.

A címet egyébként Ron Moore blogjából loptam, ott olvastam erről, mielőtt kirakták volna a hanganyagokat.